Underlätta logistik och annat för e-handel

I och med Trumps beslut om att kliva från handelsavtal behöver många e-handelsverksamheter hitta nya vägar för att underlätta för sin e-handel. Det finns helt enkelt ett ökat behov för smarta lösningar och det gäller att organisera sin e-handel smart, med allt från logistik till marknadsföring.

Handelspolitiken har inte blivit lättare för e-handlare i och med Trumps beslut om att tåga ut ur handelsavtal. Som e-handlare kan du ändå få din verksamhet att blomstra genom att anlita logistikföretag med smarta lösningar som https://traxet.se/elektronisk-korjournal. Det tryggar upp för både dig och dina kunder.

Söker nya vägar för handel

Det är ingen nyhet att EU och e-handelsföretag inom EU söker nya vägar för handel, läs mer. Man försöker sluta avtal för att underlätta handel med andra delar av världen, och många länder vänder sig till EU efter att ha blivit övergivna av USA, det kan båda bra för e-handeln. Men det gäller fortfarande att vara noggrann och aktsam kring vilka man samarbetar med. Storbritannien räknar tillexempel med att få handelsavtal med EU år 2021.

“Storbritannien kommer att lämna EU:s tullunion när landet lämnar EU, under implementeringsperioden kommer de att ha samma regler som EU. Ett framtida handelsavtal väntas vara på plats i december 2021”, skriver Dagens Industri i en artikel.

Sist men inte minst, ok du är nybörjare på e-handel behöver du läsa på om alla handelslagar och avtal, och även ta del av nyttiga e-handelstips för nybörjare.